jakke-workzone

To-farvet jakke

WorkZone

Ved siden af arbejdstøjsproduktionen har FE-Engel siden 1964 produceret herrebukser under forskellige mærker. Først i et klassisk snit, senere de mere moderne cowboybukser i denim og fløjl, så kasse-bukserne, og fra 1990 tilbage til de klassiske ved opkøb af et konkurrerende eksklusivt mærke.

I 1985 startede firmaet desuden afdelingen Deerhunter, som solgte arbejdstøj til jægere og fritidsfolk. Mærket opnåede i 2009 prædikatet Kongelig Hofleverandør.

Da Statens Konfektion, som syede uniformer, lukkede i 1996 købte FE Engel maskinerne og navnet WorkZone Workwear, og samme år udvidede de med egen fabrik i Litauen.

FE-Engel producerer det klassiske arbejdstøj, der henvender sig til den traditionelle håndværker og arbejder, mens WorkZone arbejder med de nye tendenser indenfor farver, materialer og sammensætninger.

Den to-farvede jakke fra WorkZone er et eksempel på bruddet med det traditionelle syn på arbejdsjakken, som skete i slutningen af 1990’erne.

Årstal: 1999
Materiale: Yderjakke: 100% åndbar Nylon Tactel, inderjakke: 100% poly micro fiber
Foto fra katalog, FE Engel. Danmarks Industrimuseum.

stof-s skjorte-ceres-s bukser-s jakke-kansas-s jakke-workzone-s overall-groen-blaa-s kedeldragt-tofarvet-s farvekort-s spacer
 
Danmarks Industrimuseum, Klædeskabet klaedeskabet@industrimuseet.dk www.industrimuseet.dk